Psí kusy z lenosti

13. května 2012 v 12:36 | Katka |  Dobrou chuť!
Dnes byla na jídelníčku sekaná a šťouchané brambory.
Není proč zveřejňovat recept. To každá umí.
Ale co jsem s ní dnes dělala za psí kusy...

Na rozmočení rohlíků jsem asi dala víc mléka než bylo třeba, hmota byla řídká. Abych přidávala strouhanku, to by to bylo samé těsto a hlavně se mi nechtělo strouhat suché rohlíky. Tak jsem vymazala srnčí hřbet a nacpala to do něj. No jo, ale jak to péct? Poteče to ven, bude to shora moc a uvnitř málo. Celé to tedy putovalo do velkého pekáče. Po hodině pečení jsem do malého pekáčku slila výpek, do něj vyklopila sekanou, pěkně jsem si všechno kolem pocákala mastnotou a nechala v troubě zezlátnout ze všech stran.

Ale nakonec to bylo moc dobré.

 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Naďa Naďa | Web | 13. května 2012 v 14:35 | Reagovat

Já mám sekačku ráda a mletinu vůbec :-)

2 Květa Květa | Web | 13. května 2012 v 16:41 | Reagovat

Docela bych si i dala večer "po studenu" s okurkou, nebo s nakládanou paprikou a s chlebíčkem...

3 Amelie Amelie | Web | 13. května 2012 v 23:47 | Reagovat

Nakonec to dobře dopadlo. Děláš mi chutě.

4 Jarka Jarka | Web | 14. května 2012 v 8:23 | Reagovat

Katko, nenechala ses zaskočit a řídkou sekanou vyřešila bravurně. Věřím, že byla mňam! :-P

5 Katka Katka | 14. května 2012 v 8:32 | Reagovat

[1]: Já taky. V Pá jsem měla řecké biftečky - ty byly - kořeněné I rozmarýnem, k tomu salát a tzatziki - mmmmňam.

6 Katka Katka | 14. května 2012 v 8:33 | Reagovat

[4]: Jo, improvizovat umím :)
[2]: V konzumaci pokračujeme ještě dnes - s chlebem a tím ostatním.

7 danielinama danielinama | Web | 26. května 2012 v 9:23 | Reagovat

Já tak sekanou dělám pokaždé, s větším množstvím mléka mi víc chutná. Dávám ji normálně do většího pekáčku, sice se malinko "rozjede", ale stále je to šiska, která jde krájet :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama