Krupicový nákyp

5. června 2012 v 21:54 | Katka |  Dobrou chuť!
Další z receptů, které, myslím, nejsou až tak obvyké, jsou jednoduché a hlavně - chutnají.

3 žloutky
100 g krupicového cukru
utřeme
přidáme 100 g dětské krupičky
sníh ze 3 bílků

Upečeme v srnčím hřbetu.
Po vyndání z trouby zalijeme 0,5 l vařícího mléka a necháme zasáknout asi 30 minut.
Podáváme s ovocem, dnes tedy s jahodami.


Jako vždycky, když "o něco jde", se to nepovedlo zrovna nejlíp. Normální je, že se mléko vsákne a ne že ho část zůstane a rozlévá se okolo. Na chuti to nic nemění, jen to není moc fotogenické.


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Jarka Jarka | Web | 6. června 2012 v 8:24 | Reagovat

To je opravdu neobvyklý recept, to neznám a ani to nikdo z rodiny nedělá a protože jsem na sladké, hrozně ráda bych ochutnala. :-P

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama